Generera sammanfattningar från er egen data.

 

Med Infeed kan data från era system kombineras med våra färdiga anslutningar för att skapa "insikter". Dessa presenteras i ett flöde i någon av våra kanaler, t.ex. Slack, dagligt nyhetsbrev eller TV-skärm.

 

Smart notifikationssystem

Infeed utökar er mjukvara med ett smart notifikationssystem, som innehåller text- och grafikbaserade insikter, som tas fram med vår Insight Generator.

Dessa kan kompletteras med vårt bibliotek av anslutningar till andra datakällor. Ett exempel kan vara att dra slutsatser genom att koppla ihop webbstatistik, hur fint vädret är och er egna data.

Trender och avvikelser över tid

För att hitta långsiktiga trender eller avvikelser kan analys av tidsserier göras med vår tidsserie-analysmotor, som automatiskt plockar ut och sammanställer vad som har hänt i data som skickas in eller hämtas från valfri datakälla. Machine learning-analyser kan göras med hjälp av R vid behov.

Skriv insikter i valfritt programmeringsspråk

Insikterna författas i vårt XML-format med logik skriven i Python, C# eller Node. Inkommande data från de olika källorna kommer i något vi kallar för streams, antingen från våra färdiga integrationer eller mikrotjänster. Vi har funktionalitet för att spara ner data i tidsserier, för att kunna jämföra över tid.

App genereras för ert flöde (white-label)

Med vårt app-koncept kan ni få en egen app innehållandes flödet med insikter, likt Infeed-appen. När insikter har hög prioritet, något som ni ställer in vid framtagandet av insikterna, kommer det skickas ut som pushnotis till användaren.

API

Vi har ett flertal API:er som ni har möjlighet att nyttja, läs mer på Notification System as Saas (API).

Egna datakällor

Ni kan koppla in data från era egna databaser, t.ex. MongoDB, PostgresSQL eller SQL Server, genom att välja någon av våra säkerhetsarrangemang.

CMS-plugins

Vi har plugins för CMS-verktyg, som vi kallar "Insights for Wordpress" och "Dashboard for Umbraco". Om du önskar utveckla ett Infeed-plugin för annat system, tveka inte att höra av dig till oss!

 

Prova på gratis, helt riskfritt. Inget kreditkort krävs.

Prova på gratis Boka demo

Eller ring oss på 010-330 96 30