Håll koll på er digitala närvaro.


 

Exempel på insikter:Kom igång

Med ett och samma verktyg får du löpande noga utvald statistik, prestanda- och säkerhetsövervakning av webbplatsen, Google-rankningar och förslag på förbättringar.Guldklimparna i statistiken väljs ut

Google Analytics kan vara svårt att överblicka och ibland räcker inte tiden till. Infeed plockar ut den intressanta och viktiga statistiken åt dig, ibland ihop med åtgärdsförslag. Du väljer vad som är intressant att visa kollegorna.

Vilka besökte sajten? Vart kommer de ifrån? Vad på sajten fångar deras uppmärksamhet?

Anslut Google Analytics-konto

Larm vid webbplats-problem

Du får värdefull och lättläst information ifall något kritiskt inträffar:

  • Webbplatsen går långsamt för besökarna
  • Webbplatsen ligger nere
  • Webbplatsen har säkerhetsbrister
  • Någon registrerar liknande domännamn
  • Ni tappar eller förbättrar placeringar på Google

Sökmotorsoptimera utan teknisk kompetens

Ta del av löpande små tips på hur ni kan förbättra webbplatsen för besökarna och bli mer omtyckta av Google. Oftast är de enklaste åtgärderna de mest kraftfulla.

 

 

Knyt ihop med andra system och webbtjänster

Infeed kan kopplas ihop med ert affärssystem, för att mäta och följa upp er digitala närvaro i relation till era intäkter och utgifter.

Wordpress-plugin

Med Feed in Wordpress, som är vårt plugin till Wordpress, får du inifrån Wordpress en överblick på din digitala närvaro och hur ni presterar.

För varje enskild webbsida eller blogginlägg kan du ta del av tips på förbättringar och få större förståelse för hur den används i dagsläget.

Mer info om Wordpress-pluginet 

Umbraco-plugin

Med Feed in Umbraco, som är vårt plugin till Umbraco, tar du del av insikter om webbplatsen inifrån redaktörsverktyget. Genom att aktivera Infeeds färdiga appar får du en överblick av er digitala närvaro.

Mer info om pluginet

Prova på gratis, helt riskfritt. Inget kreditkort krävs.

Prova på gratis Boka demo

Eller ring oss på 010-330 96 30